Povpraševanje

Povpraševanje je prvi korak k uresničitvi vaših projektov in zamisli.
Veselimo se vašega sodelovanja! Z našo strokovnostjo, izkušnjami in predanostjo kakovosti bomo skupaj ustvarili rešitve, ki bodo presegale vaša pričakovanja. Ne odlašajte, izpolnite obrazec in pustite, da vaša vizija zaživi v resničnost.

Estrihi in ometi

Ste v fazi gradnje novega doma ali pa razmišljate o prenovi svoje obstoječe hiše ali stanovanja?

Naše podjetje je vaš zanesljiv partner za vse, kar potrebujete na področju strojnih tlakov.
Naša izkušena ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati prave strojne tlake, ki bodo ustrezali vašemu okusu in funkcionalnim zahtevam vašega doma.

Zakaj izbrati nas? Ker smo specializirani za strojne tlake-estrihe in imamo bogate izkušnje s projektiranjem in izvedbo tlakov v različnih vrstah prostorov. Naša storitev ni le hitra in zanesljiva, ampak tudi cenovno konkurenčna.

Anmax d.o.o. - Estrihi in ometi

Zaupajte nam svoj projekt!

Naša izkušena ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati prave strojne tlake, ki bodo ustrezali vašemu okusu in funkcionalnim zahtevam vašega doma. Ne glede na to, ali gre za sodoben minimalističen dizajn ali pa želite ohraniti tradicionalni slog, smo tukaj, da vaše ideje pretvorimo v resničnost.

Stopite v stik z nami!

Pokličite nas na našo telefonsko številko 051 320 241. Skupaj se bomo dogovorili za sestanek, nato pa vam bomo pripravili popolnoma brezplačno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.

Kontaktirajte nas in uresničimo vaše talne sanje!

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje

Povpraševanje je prvi korak k uresničitvi vaših projektov in zamisli. Veselimo se vašega sodelovanja! Z našo strokovnostjo, izkušnjami in predanostjo kakovosti bomo skupaj ustvarili rešitve, ki bodo presegale vaša pričakovanja. Ne odlašajte, izpolnite obrazec in pustite, da vaša vizija zaživi v resničnost.

Naše reference

Naše bogate reference na področju estrihov so odraz našega zavezanega dela in izjemne strokovnosti. Prepričajte se sami in preverite našo galerijo referenc, kjer boste videli, kako smo spremenili običajne površine v izjemne talne umetnine.