Povpraševanje

Povpraševanje je prvi korak k uresničitvi vaših projektov in zamisli.
Veselimo se vašega sodelovanja! Z našo strokovnostjo, izkušnjami in predanostjo kakovosti bomo skupaj ustvarili rešitve, ki bodo presegale vaša pričakovanja. Ne odlašajte, izpolnite obrazec in pustite, da vaša vizija zaživi v resničnost.

Spletni piškotki

Kaj so piškotki (ang. “cookies”)?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke na vašem računalniku, v katerih se shranjujejo informacije o tem, kolikokrat obiščete našo stran in kaj vas v teh obiskih zanima. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Zakaj so piškotki potrebni?

S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani.

Tako se npr. v piškotke lahko beležijo vaše preference in nastavitve, vnosi v spletne obrazce in informacije za prijavljene uporabnike.

V spletnih trgovinah se v piškotke beležijo izdelki v nakupovalni košarici, priljubljeni izdelki, ostali podatki o nakupu itd.

S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani in tako lažje odkrijemo in odpravimo morebitne napake ter vam ob naslednjih obiskih ponudimo boljšo vsebino oz. primernejšo ponudbo.

S pomočjo piškotkov vam morebitni oglaševalski partnerji lahko servirajo relevantne oglase.

Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali lahko shranijo, le če se s tem strinjate.

Katere piškotke uporabljamo?

Uporabljamo naslednje piškotke: 

  • Nujno potrebne piškotke: Nujni piškotki so potrebni za omogočanje osnovnih funkcij tega spletnega mesta, kot je zagotavljanje varne prijave ali prilagajanje nastavitev soglasja. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Seznam piškotkov: 

Ime piškotka / domena / trajanja / Opis 
wp-settings-1 / www.anmax.si /  1 dan : Uporablja se za obdržanje uporabnikove konfiguracije WP-Admin.

Ime piškotka / domena / trajanja / Opis 

cookieyes-consent / www.anmax.si / 1 dan: brati, če je mogoče postaviti piškotke.

Ime piškotka / domena / trajanja / Opis 

wp-settings-time-*  / www.anmax.si / 1 dan / Uporablja se za prilagajanje pogleda upraviteljskega vmesnika in morda tudi glavnega vmesnika spletnega mesta.

Ime piškotka / domena / trajanja / Opis 

wordpress_logged_in  / www.anmax.si / seja / Za zaščito pred hekerji shranite podatke o računu.

Ime piškotka / domena / trajanja / Opis 

WordPress_sec_* / www.anmax.si / seja / za zaščito pred hekerji, shranjevanje podatkov o računu.

Kaj bomo s podatki, ki so zbrani s pomočjo piškotkov?

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Onemogočenje piškotkov

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.